onsdag 29 februari 2012

Kaffe demostration

Precis kommit hem från grannen där jag ikväll varit på kaffe demo. En väninna till mig har börjat sälja kaffemaskiner med tillhörande pods- måste bara säga som icke kaffe drickare att det var faktiskt mycket gott. Zinzino heter företaget! Tack Tiina för ikväll och tack Nina för kaffet!

tisdag 28 februari 2012

Rockring

Nu ska jag börja rockringa med en riktig rockring. Köpte ringen på netto idag för hör och häpna 99:-...spring dit så fort du kan de hade ett antal kvar på hulta iaf. Normalpris på nätet el i sportbutik 250:-.

måndag 27 februari 2012

Måndag igen

Idag har jag inte varit på bästa humör...en riktig ångest måndag. Funderat på vad jag vill med livet, har jag kommit fram till något? Det återstår att se ;). Alva hade gymnastik och då passade jag på att få 1h egen tid i knalleland- så lyxigt! Nu ser jag fram emot en ny dag och förhoppningsvis vaknar jag med ett leende på läpparna. Sov gott

söndag 26 februari 2012

Perfect home party

Är på inrednings party hos kära mamma. Företaget heter perfect home och dom har mycket fint- kika gärna in på deras hemsida www.perfecthome.se Mamma har inrett hennes kök med ny stil...det blev så fint. Bilden är på mammas kök. Trevlig söndag allihopa

torsdag 23 februari 2012

Vågar man hoppas?

På att våren nu är påväg? Plus 8 grader var det i Göteborg idag. Jag har varit där på möte. Strålande solsken och blå himmel. Jag såg även att grannens snödroppar blommade :) ska man se storkens ankomst idag som ett vårtecken också? Ett stort grattis till Viktoria och Daniel. Nu ska jag hämta mina arvingar och idag tar vi en promenad till dagis.

onsdag 22 februari 2012

Ber om din röst

Snälla lägg din röst på vårt fula gulnade ekkök från 1984. Gå in på viivilla.se och lägg din röst på vårt kök gulnat ekkök fr 1984 tack snälla för hjälpen

Onsdags mys

Nu blir det film mys på egen hand. Barnen sover och Fredrik är på ishockey. Så jag har soffan och tv:n alldeles för mig själv. Kram om er

söndag 19 februari 2012

Ute

Vi åker pulka, leker i snön och senare blir det korv med bröd. Trevlig söndag.

lördag 18 februari 2012

En lång dag går till sin ända

Barnen vaknade tidigt idag och det har märkt...olidligt och uppmärksamhets sökande mest hela dagen...poooh! Vi föräldrar är helt slut, men snart så sover dom små och vi vuxna kan få lite egen välbehövlig tid. Men först lite Lejonkungen och honungsmelon. Missa inte melodifestivalen ikväll...jag längtar!

torsdag 16 februari 2012

Jag älskar fredagar

Bästa dagen i veckan Fredag! Att veta man har hela helgen framför sig. Ledig i 2 dagar. Fredagsmys ikväll med familjen. Jag är lycklig. Trevlig fredag till er alla där ute.

tisdag 14 februari 2012

Strålande solsken

Sitter på flyget till Stockholm. Flyger med Norwegian och då finns det gratis wi-fi ombord :)....kanon för då får jag tiden att gå fortare. Idag står det kundbesök på schemat. Ska bli riktigt skoj. Hoppas ni oxå får en bra dag! Ps. Det är strålande solsken här ovanför molnen.Ds

Happy Valentines Day

måndag 13 februari 2012

Trapporna

En ny vecka och nya mål! Jag arbetar på 6 våning och hittills har jag varit lat och tagit hissen men fr.o.m. Idag är det trapporna som gäller :)...fick verkligen upp flåset imorse. Och så klart tar jag ju trapporna även ner ;)....känns härligt.

söndag 12 februari 2012

Färdig kalasat

Nu är det färdig kalaset för denna ggn...Alva hade idag sitt kompis kalas på bowlinghallen i stan. Det var så uppskattat och väl värt sina pengar. Barnen trivdes och tyckte det var supet skoj. Totalt var dom 14 barn som bowlade, åt hamburger tallrik och glass. När vi satt där och åt efter att ha stirrat runt 1h med alla dessa små så var det himla skönt att slippa ha kalaset hemma...så stökigt och högljutt som det blir med 14st 5-7 åringar! Alva hade kalaset ihop med en kompis- perfekt! Billigare, roligare och absolut lättast...underbart att slippa all förberedning och allt efter arbete. Rekommenderas varmt <3

lördag 11 februari 2012

Frumiddag

Då är det dags att träffa alla sköna målsryds fruar över en bit mat och ngr kalla :)...håret är lockat, långklänningen på och cider på kylning! Önskar er alla en trevlig lördag kväll för det kommer jag ha...skål!

fredag 10 februari 2012

På spa

2h behandling, ljuv musik och nu lite bad kan man önska sig en bättre start på en helg! Livet är underbart...

torsdag 9 februari 2012

Afterwork

Sitter på Harrys med Pulsen A2 gänget :) ska bli gott med lite mat och ngr cider efter en lång, trevlig och lärorik dag! God kväll allihopa!

tisdag 7 februari 2012

Väntar

Här går jag och väntar och väntar på att mina möbler ska komma tillbaka från målning...längtar så mkt till helgen för då får vi hämta dom. Kolla in mitt senaste inköp till hemmet, denna vackra tavla...med en text som ger eftertanke!

lördag 4 februari 2012

Skridsko åkning

Utanför dörren har vi en spolad skridskobana. Lager på lager ska vi nu njuta av det underbara vinter vädret :)

fredag 3 februari 2012

Nya brillor ;)

Så då har jag hämtat mina efter längtade glasögon. Dom blev riktigt bra ;)....så skönt det ska bli och jobba på måndag när man ser glasklart vad som står på skärmen. Jag som tycker det är så snyggt med brillor....synd att man inte kan ha dom hela tiden :(. Trevlig helg!

torsdag 2 februari 2012

Shopping förbudet höll i 3 dagar

Nu slant jag dit igen. Hade ju lovat mig själv och F att jag skulle sluta handla. Men så var det utförsäljning i stan och jag skulle ju bara dit som sällskap till syrran. Men en kan ju inte vara dum och låta bli fynden. Så jag fick 2 härliga långklänningar, 1 vårjacka, 1 par ballerina tofflor och 2 par sneakers till Alva blev det för totalt 600:-...och märkes varor var det! Så det kallar jag fynd ;)

onsdag 1 februari 2012

Kärlek

Efter en lång men mycket trevlig arbetsdag i Göteborg så får man denna super fina present från min söta Alva...en teckning med massa hjärtan...det är kärlek <3