tisdag 22 maj 2012

Sommar!

Vädret är helt underbart. Jag älskar sol och vätme. Livet blir så mycket enklare. Vi har mer eller mindre bott utomhus de senaste dagarna och det kommer vi även att göra dom närmaste veckorna. För på fredag åker vi till Turkiet i hela 2 veckor. Så ha det helt underbart för det ska vi absolut se till att ha.


tisdag 15 maj 2012

Bil bingo

Det blev en sen kväll idag. Jag och K åkte på bil bingo. Våran första gång men absolut inte sista. Det var himla kul trots att vi tyvärr inte vann något ikväll. En ny upplevelse :)


Skattjakt

Idag har jag hunnit med en shopping tur på stan, fika och lunch. Tack K för en mysig förmiddag. Efter dagis åkte vi ut till kompisar i äspered. Här blev det ute lek och skattjakt i deras skog.


söndag 13 maj 2012

Dukat ute

Äntligen sol och lite värme. Vi har grejathela dagen ute i trädgården. Så klart att grillen åkte fram och dagen till ära även wokpannan. Det vattnas i munnen när man ser allt gott på bordet. Ha en fortsatt trevlig söndag allesammans.


fredag 11 maj 2012

Energisk fredag

Barnen var super trotsiga igår så emallan spelande och pusslande så gjorde jag också en smörgåstårta. Jag verkligen älskar att baka och laga mat!


Fredags fika

Vi har eget fredags fika och det blev cupcakes :)




torsdag 10 maj 2012

Nya textilier

Igår kväll hade Le&Landa kvällsöppet. Då passade jag på att göra ett besök tillsammans med en väninna och min syster. De hade erbjudande på alla textilier 50%...och detta fyndade jag.
Kuddar, nya kökshanddukar och en löpare. Trevlig fredag allihopa.




Mys hos mormor

Vi tog bilen till Gislaved och hem till mormor. Så idag blir det mys i småland.


tisdag 8 maj 2012

Stora tjejen

Ikväll har vi varit på skolan och blivit informerade om Alvas skolstart till hösten. Hon var så uppspelt och samtidigt nervös, och jag förstår henne. Vilket stort steg att gå från dagis till skolan. Vi dock lyckligt lottade över att Alva får gå på lilla Målsryds skolan, med sina 126 elever där alla känner alla. Alva kommer gå i en F-klass med 15 elever som delas upp i 2 grupper med varsin lärare. Känns tryggt och mycket bra. Men jag kan fortfarande inte förstå att min lilla tjej ska börja skolan.


Tävling hos Grodans dagbok

http://grodansdagbok.blogg.se/2012/may/sunmate-tavling.html?_tmp=9b5824cc16710eb2535c524d01141d9d123ad7fc

Klicka på länken och var med tävla :) Lycka till!

Lunch tillsammans med lilleman

Jag och lilleman är hemma för han har vattkoppor :(. Idag bjuds det på kyckling och bacon gryta med pasta.


måndag 7 maj 2012

Drömmar

Dagen har gått åt att drömma om egen verksamhet. Bakat en jordgubbspaj medans jag planerar.


söndag 6 maj 2012

Tårta

Nu har Franka döpts och vi har ätit och druckit gott...då kommer tårtorna fram. En liten bit av denna får jag säkert plats med ;)


Kyrkan

Idag besöker vi gislaveds kyrka för min barndomsväns dotter ska döpas. I denna kyrka konfimerades vi 1994. Gud vad länge sen ;). Varje gång jag går in i en kyrka (händer inte så ofta) drömmer jag om att få gå altargånger med slöja och brudklänning...hoppas att det inte dröjer allt för länge.


fredag 4 maj 2012

Allt för barn loppis imorgon

Imorgon är det åter igen dags för allt för barn loppisen i Fristad Folkhögskola mellan kl 9-13. Där hittar du allt för barn...till kanon priser!

Nybakta bullar

Finns det något godare än nybakta kanelbullar och iskall mjölk?


Nya detaljer

Här ser ni vad jag valde att köpa för med min vinst på Lilla Smultronstället



torsdag 3 maj 2012

Vinst

Jag tog med mig barnen och åkte ut till Ubbhult där lilla smultonstället ligger. En super mysig butik med lantlig inredning. Jag hade turen att vinna ett presentkort på 500:- på deras fb-sida. Det var ju inga som helst problem att handla upp dom där, fanns mycket fint. Väl värt resan! Kika gärna in på deras hemsida www.lillasmultronstället.se


tisdag 1 maj 2012

Utflykt

Idag packade vi picknick korgen med gifflar, singoalla och saft. Vi flickor tog på oss sommarklänningar. Vi styrde bilen norr ut närmare bestämt till falköping och mösseberg. Här har du en fantastisk utsikt över slätterna, en djurpark och lekplats för dom små.